Skip to content

Hoera, wij blazen 1 kaarsje uit!

PUUR Ondernemen bestaat 1 jaar, tijd om terug te blikken op de voorbije 12 maanden, een periode waarin we heel wat bereikt hebben.
Tijdens onze programma’s waren er veel lachende, inspirerende, maar ook kwetsbare momenten. We vonden het fantastisch om onze klanten mee te nemen op deze boeiende reis en hopen dit nog vele jaren met evenveel voldoening en toewijding te mogen doen.
1 jaar PUUR Ondernemen

1040d5ff-699a-49f5-9c2c-d5e7f258c650It all starts with a dream…
Het begon allemaal eind juni 2018, Bart en ik hadden net onze vorige professionele samenwerking stopgezet en over 1 ding waren we het onmiddellijk eens: onze fantastische professionele samenwerking gingen we behouden en omzetten in een eigen bedrijf.

We trokken naar een afgelegen, inspirerende en zonnige locatie om optimaal te kunnen brainstormen… Ik zie ons nog zitten aan het zwembad met een heerlijke zon op onze snoet.
We namen een notebook bij de hand en stapten in de oefening, Bart aan de ene kant van het zwembad en ik de andere …  Waar zijn we goed in? Waar ligt onze passie? Waar heeft de markt nood aan? We kropen in onze pen en al gauw hadden we enkele bladzijden vol geschreven. Deze oefening bevestigde heel duidelijk onze professionele tandem, want toeval wil dat we exact hetzelfde hadden neergeschreven.  

Al snel begonnen we te dromen van een bedrijf waarmee we ondernemers begeleiden naar sterker en krachtiger ondernemerschap, met een persoonlijke aanpak en ruimte voor de persoonlijke doelen van de zaakvoerder. It all starts with a dream…

Terugblik op 1 jaar PUUR Ondernemen
Op 4 september 2018 was er ons allereerste event in de Kan10 in Kasterlee. Ik weet nog dat de zenuwen gespannen waren, met klamme handen stelden we voor de eerste keer PUUR Ondernemen voor aan een publiek. Wat zouden ze van onze programma’s vinden? Zou onze boodschap goed overkomen? Zou er veel interesse zijn? ...
Ja hoor, het was een schot in de roos: een topavond met veel ondernemers die inzagen dat ondernemen ook anders kan en dat er strategieën zijn om het nog beter te doen met hun bedrijf...

1 jaar PUUR OndernemenIn oktober vond ons eerste programma plaats: de Business Fundamenten in Bilzen. Ondertussen zijn we 10 programma’s verder en mogen we met trots zeggen dat we een honderdtal klanten hebben begeleid naar een mooie, doelgerichte toekomst met ruimte voor een ondernemersleven én een persoonlijk leven.

We reisden naar Portugal, Tenerife en heel wat prachtige locaties in België en Nederland om samen met de deelnemers helemaal in focus te gaan tijdens hun Master Future Plan, Business Fundamenten, Winnende Communicatie, Team Impact Programma of Sales Bootcamp.

Keep on dreaming
Na een succesvol jaar blijven we dromen van een fantastische toekomst, waar zaakvoerders tijd hebben om aan in plaats van in hun bedrijf te werken en ondernemen met aandacht voor persoonlijk geluk.
We hoorden het afgelopen jaar heel wat blokkades, frustraties en valkuilen van ondernemers. Om ook daar een antwoord op te bieden ontwikkelden we maar liefst 3 nieuwe programma’s.

Tijdens de Marketing Essentials deelt Jef Van den Branden van De Ondernemersfabriek gedurende 2 dagen zijn inzichten  & expertise over marketing. Geen ingewikkelde strategieën. Onder begeleiding van Jef creëer je jouw eigen praktische marketingplannen die erop gericht zijn om je sales meer en beter te ondersteunen.

Het programma Target Planning is er om doelen in cijfers om te zetten. Van zodra het over cijfers gaat, slaan de meeste ondernemers aan het improviseren. Ze hopen dat ze goede resultaten gaan behalen of dat ze het beter doen dan het jaar ervoor… Maar wat zou het voor jou als ondernemer betekenen dat je dit helemaal voorbereidt voor het volgende jaar en dat je een duidelijk en berekend cijferkader hebt waar je naartoe kan werken? Als kers op de taart kom je te weten welke stappen je moet zetten om dit cijfer te realiseren. Daar gaat dit ééndags programma over.

 Tenslotte is er nog de Lead Planning. Deze inspirerende dag gaat volledig over prospectie. Waar haal je nieuwe klanten? Op welke manier pak je koude prospectie het beste aan? Hoe blijf je je leads triggeren?

 Je hoort het, wij blijven verder dromen. Voor we ook deze dromen gaan realiseren, staan we nog even stil bij het afgelopen jaar. Daarom nodigen we je heel graag uit om samen ons éénjarig bestaan te vieren op 5 september: een inspirerende dag met fijne sprekers bij een hapje en een drankje!
Jij komt toch ook?

Ja, ik wens meer info!

 

Ontvang je graag PURE inspiratie? Laat dan snel je mailadres achter!